Expertises

Projectmanagement

Bent u op zoek naar iemand die uw project(en) op een professionele manier en met kennis van zaken begeleidt? Ons projectmanagement team neemt uw zorgen uit handen.

Het opstarten, managen en afronden van een project gaat niet altijd zonder slag of stoot.

Dat begrijpen wij als geen ander. Daarom helpen wij u graag met onze dienstverlening in projectmanagement. We begeleiden uw projecten beheersbaar, inzichtelijk en zonder zorgen. Van budgettering en engineering tot inbedrijfstelling en oplevering.

Bent u benieuwd naar onze expertise op dit gebied, of hoe wij u van dienst kunnen zijn? Neem dan contact met ons op.

Proces engineering

Zoekt u ondersteuning en advies bij industriële vraagstukken, gericht op procestechniek? RvS processing helpt u hier graag bij.

Het ontwerpen, analyseren, monitoren en verbeteren van processen en installaties vraagt om expertise. RvS processing bestaat uit specialisten die op een professionele manier en met kennis van zaken oplossingen bedenken. Hierbij zijn techniek, klant-specifieke eisen en maakbaarheid de sleutel voor succes.

Bent u benieuwd naar onze expertise op dit gebied, of hoe wij u van dienst kunnen zijn?  Dan verwijzen wij u graag verder naar onze website van RvS processing.

LEAN SIX sigma consultancy

RvS Projects werkt met de Lean Six Sigma Methode om bedrijfsprocessen te verbeteren. Een doordachte en betrouwbare aanpak waarbij een passend competitief doel wordt gesteld op basis van onderzoek in de markt en de interne organisatie. Als u meer te weten komt over uw klanten, processen verbetert, beter kunt samenwerken met leveranciers en optimaal gebruik maakt van informatie, kunt u bedrijfsprocessen optimaliseren. Daar helpen we u graag bij.

Om dit te realiseren gebruiken wij onder andere de volgende vier disciplines:

  1. Een duidelijke richting bepalen voor organisaties door middel van een uitgesproken strategie en doelstellingen.
  2. Mensen in staat stellen om te leiden en bij te dragen tot hun volle potentieel.
  3. Efficiënt waarde leveren aan de klant.
  4. Betere manieren van werken ontdekken.
  5. Bent u benieuwd naar onze expertise op dit gebied, of hoe wij u van dienst kunnen zijn? Neem dan contact met ons op.

ATEX-consultancy

Onze ATEX-consultant ondersteunt en adviseert bij industriële en proces-safety vraagstukken. Het ontwerpen, analyseren en verbeteren van proces safety vraagt om expertise. RvS projects helpt u op een professionele manier en met kennis van zaken. We bedenken oplossingen waarbij de ATEX-richtlijn de sleutel is tot een veilig proces. 

Bent u benieuwd naar onze expertise op dit gebied, of hoe wij u van dienst kunnen zijn? Neem dan contact met ons op. 

Constructie management

Constructiemanagement helpt bij installatie- en montagewerkzaamheden binnen een project. Kunt u hulp gebruiken op het gebied van planning, ontwerp en installatie en wilt u samenwerken met iemand met kennis van zaken?

Wij helpen u graag met onze dienstverlening in constructiemanagement, waarbij wij de installatiefase van uw projecten beheersbaar, inzichtelijk en zonder zorgen voor u begeleiden.

Bent u benieuwd naar onze expertise op dit gebied, of hoe wij u van dienst kunnen zijn? Neem dan contact met ons op.

Fabricage en montage food industrie

RVS Projects is een vooruitstrevend specialist in food/feed, roestvrijstalen fabricage en montage. Wij bieden op maat gemaakte hygiënische oplossingen conform de EHEDG specificaties en specifieke eisen van onze klanten.

Bent u benieuwd naar onze expertise op dit gebied, of hoe wij u van dienst kunnen zijn? Neem dan contact met ons op.

Commissioning management

De inbedrijfstelling fase is een belangrijk onderdeel in een project. Bent u op zoek naar iemand die uw inbedrijfstelling van Factory Acceptance, IQ/OQ/PQ tot take-over op een professionele manier en met kennis van zaken begeleidt?

Ons team met commissioning engineers neemt uw zorgen uit handen. Wij helpen u graag verder met onze dienstverlening in commissioning, waarbij wij uw inbedrijfstelling zonder zorgen voor u begeleiden.

 Bent u benieuwd naar onze expertise op dit gebied, of hoe wij u van dienst kunnen zijn? Neem dan contact met ons op.